Benvinguts a aquesta nou canal de comunicació amb els veïnats de Marratxí.

Des de que vaig néixer, fa ja 43 anys, estic lligada a aquest municipi. Durant molts d’anys a sa Cabaneta (a on no deixaré mai de tenir el meu cor), i ara al Pont d’Inca a on me vaig casar i hi visc des de fa uns anys.

Emoció i moltes ganes de fer feina per Marratxí és el que sent, i també molta responsabilitat, per això, ser sa candidata a sa Batlia de Marratxí és per a jo el repte polític més important de sa meva vida i el que més il·lusió em fa.

Els que me coneixeu sabeu que tenc dues grans vocacions, una és l’educació a la que me dedic professionalment i que m’ompl de satisfacció, disfrutant cada dia de la meva feina, tenc aquesta gran sort!

L’altre és la vocació de servei, la d’ajudar a les persones, ajudar al altres.  M’agrada implicar-me, i ho fet des de molt joveneta, a la Universitat, en diferents ONG’s i m’he implicat també amb el meu poble, i amb Mallorca, a través del PP.

Ara, tenc davant el repte polític més important de la meva vida, i ho assumesc amb molta il·lusió i també amb molta responsabilitat.