Un pic més, Sant Marçal ha arribat donant pas a la temporada estival, i un any més hem hagut de viure aquest dies tradicionalment festius en silenci, amb distància i sense grans celebracions degut a les mesures sanitàries derivades de la pandèmia COVID 19.

Un any més, Sant Marçal ha estat el centre neuràlgic per uns dies de les bullicioses festes d’un temps enrere. El nostre patró, la nostra parròquia, el nostre referent, el símbol en el que ens sentim identificats els marratxiners i que de qualque manera es el que més ens uneix a tots els marratxiners de distints nuclis i zones del nostre extens municipi.

Poc a poc, tornam a la normalitat, molt poc a poc, amb el desig de poder ajuntar-nos i celebrar les festes del Sant Patró, i de totes les seves barriades, pobles i urbanitzacions durant aquest estiu.

Han estat mesos molt llargs, en els que la nostra feina ha continuat, defensant els interessos de tots els ciutadans, això sí, des de la pantalla del nostre ordinador i des de la distància, però sempre pensant en tots i cada un de voltros, en el vostre benestar i la vostra seguretat.

Continuam fent feina per tu!