¿Per què vols ser batlessa de Marratxí?

Perquè, juntament amb el meu equip i el Partit Popular millorarem la qualitat de vida dels marratxiners, gestionant millor els recursos, solucionant problemes i no creant-los.  


¿Quines mesures inclourà la seu programa?

Prest el presentarem, sense projectes faraònics. Per millorar la qualitat de vida dels marratxiners s’ha de millorar la gestió de moltes petites coses: neteja, seguretat, circulació… Que els marratxiners sàpiguen que cada euro estarà ben gastat.


Quina opinio té de la gestió municipal d’aquests darrers quatre anys? 

Han fet moltes coses malament. Però m’estim més explicar als marratxiners que la meva ocupació està, ara mateix, en fer el millor programa, no en criticar. A més a més, no tot ho han fet malament.  


¿La política es la seva vocació?

És una de les meves vocacions. És per això que em vaig afiliar ben jove al Partit Popular, perquè m’agrada ajudar a millorar les coses. Però la meva primera vocació és l’educació. Per això vaig estudiar Pedagogia i després Mestra d’Educació Especial i he estat exercint aquesta professió al col·legi La Purísima de Palma. Ara ho he aparcat de forma temporal, però en el futur no tengui cap dubte de que me trobarà allà fent de mestra.  


De la seva experiència política, què és el què més recorda?

Estic satisfeta tant de l’època en la que vaig presidí Noves Generacions com de la que vaig ser consellera del Consell de Mallorca, però la més especial va ser com a regidora de Cultura, Educació i Gent Gran, a Marratxí. Especialment per participar en la construcció de tres nous centres educatius al municipi. 


En cas d’aconseguir els seus objectius seria la primera batlessa de Marratxí… 

Per jo no és important aquest fet. El que vull és ser batlessa de Marratxí per la confiança dels marratxiners en la meva persona. Vull ser batlessa per la nostra proposta, no pel fet de ser dona.