PERSONAL


Som na Magdalena García Gual, tenc 43 anys , som la petita de 4 germans , ja tenc 8 nebots de totes les edats des de 5 anys sa petita a 32 el major , gracies al qual ja tenc un renebot.
Quan era ben petita els meus pares varen comprar una casa a Sa Cabaneta on de tot d’una nomes veníem a passar l’estiu i al poc ja hi varem quedar a viure tot l’any.
Per jo, sa Cabaneta és el millor poble del mon, el lloc a on tenc record del meu primer grup d’amics (ben petitons), que anàvem a jugar a la plaçeta de d’alt de ca nostra, a nedar, i a trobar-nos sempre que podíem a una o altra casa per passar junts les nostres hores lliures que eren moltes.
A l’adolescència la pandilla d’amics s’amplià, varen ser uns anys molt divertits, sobretot el principi de l’estiu, amb ses Festes del Patró, Sant Marçal i la bulla de fer neta sa piscina i fer el primers banyos…
També el canvi de les bicicletes a les motos… i desprès als cotxes.

 

ESTUDIS-UNIVERSITAT- PROFESIÓ


De ben petita m’agradava jugar a ca nostra a les mestres, fent de mestra i d’alumna a la vegada, per això quant vaig acabar d’estudiar allò que fèiem en aquell temps i que als nins d’avui els sona a ciència ficció (BUP i COU ) vaig decidir-me per estudiar Pedagogia.
Durant 5 anys vaig fer la “meva vida” a la UIB, era una nova etapa, em vaig retrobar amb antigues companyes i l’ambient universitari me va agradar molt, des del primer moment vaig sentir necessitat d’implicar-me en les activitats universitàries.
Tan va ser així que vaig entrar a formar part de l’associació AIDE, com a representant d’alumnes al Consell de Departament de Ciències de l’Educació, i després vaig assumir la presidència de l’associació, de la mà d’un grapat de companys; fins i tot posarem en marxa una revista, Alcampus, i traslladàvem la veu dels estudiants fins a on fos necessari.
Vaig acabar la llicenciatura de Pedagogia a la UIB, i anys després també vaig fer Magisteri Educació Especial.
Des de fa uns anys som tutora d’un grup d’educació especial, a un centre a Palma, amb una experiència magnifica i enriquidora, on sempre dic que aprenc tan o mes del que ensenyo.  

 

POLÍTICA


La meva curolla per ajudar als altres em va dur fa molts d’anys a implicar-me activament amb la meva societat, de ben jove ja em vaig interessar per la política, una manera de fer política centrada en les persones de una manera propera, senzilla i planera.
Crec que un càrrec polític no és el que està per comandar als demes, sinó que està per servir-los, per escoltar als veïnats   sabent, que mai es podran fer les coses a gust de tots…
Crec en una política sense grans promeses, una política amb bona gestió diària, que faci del municipi el millor lloc per viure possible.
Des de que vaig començar la meva implicació activa en Política he passat per diversos moments de responsabilitat, sempre dins del meu partit, el Partit Popular.
De jove vaig tenir l’honor de ser la presidenta de NNGG de Balears.
Més endavant vaig ser regidora de l’ajuntament a Marratxí, on me vaig encarregar de gestionar les àrees de Cultura, Educació i Gent Gran.
I ara estic davant el major repte polític de la meva vida, ser la candidata a Batlesa de Marratxí, el meu municipi.
Amb l’ajuda de tots, d’aquí pocs mesos tendrem l’oportunitat de decidir quin a de ser el Marratxí que volem per noltros, i sobretot pels nostres fills i nets, quin Marratxí voldrem deixar a  les generacions que vendran darrera.